Final! Jag klappar mig själv lite på axeln!

Final! Jag klappar mig själv lite på axeln!

Visst känns det skönt och kul när man avslutar något man påbörjat! Man blir lite stolt över sig själv, typ! Speciellt när man ger sig in i ett helt nytt område som utöver det är rätt komplext. Ändå ser jag detta bara som en början på mycket mera.. 

Kort och gott så avslutade jag utbildningen i Blockchain Deep Fundamentals av Ivan Liljeqvist igår. Ivan är nog mest känd under namnet Ivan on Tech. Jag kan varmt rekommendera utbildningen som är gedigen. Ivan förklarar verkligen på ”basic” nivå och den är gjord för att alla ska kunna förstå och den är online-baserad.

Jag är långtifrån klar och färdigutbildad i ämnet krypto. På ett sätt tror jag aldrig man kan bli det, då det är ett stort ämne/område som befinner sig endast i början av något mycket mer.

Till sommaren drar han sannolikt igång med ytterligare i en utbildning i programmering. Ett snäpp vidare i ”Smart Contract Programming”. En kunskap många företag kommer efterfråga.

Så vad är målet med den här utbildningen?

Ja det kan man ju fråga sig! I mitt fall grundade det sig primärt i att jag helt enkelt ville lära mig mera och förstå någorlunda vad det är och hur det fungerar. Nu när jag gjort den här resan så inser jag att krypto befinner sig i vaggan till att bli en industri. Jag skulle mer än gärna vilja jobba med det på något sätt.

Jag har redan tänkt tanken att – visst kan jag hålla i olika typer av ”föreläsningar” – med syfte att bidra med kunskap och förståelse. Kanske plantera några korn av kunskap. Igår fick jag just den frågan om att eventuellt göra det. Vi får se vart det landar. 🙂

Jag trodde aldrig…

Precis som jag knappast trodde att jag skulle stå och hålla i träningspass som jag nu gjort i 4 år snart, så trodde jag inte heller att jag skulle plugga krypto och eventuellt programmering. Men ibland så utmanar man sig själv lite oförhappandes! Det är ju så man växer som människa, tänker jag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.