Kryptosnack! En podd som komplement

Jag har klurat och funderat ett längre tag på att även dra igång en podd som komplement till min blogg. Sagt och gjort, med research, lära sig lite nya verktyg, inköp av mikrofon, etc. så är det nu på gång! 

Våga chansa och kasta sig ut!

Ja det är väl lite vad det innebär med att podda’. Då jag aldrig gjort det förut, men jag gillar formatet och har märkt att många hellre lyssnar än läser. Så varför inte göra båda? Jag är fullt införstådd med att det krävs research, vara förberedd men ändå låta spontan – ja det är mycket som ska klaffa. Men en gammal klassiker är ju att övning ger färdighet. Oftast handlar det om att bara våga.

Roligare om man är två

Under hela den här processen innan jag tänkte att ”nu kör jag” så har det gnagt lite i bakhuvudet att det blir det ju bra mycket roligare om man är två och gärna med gäster.

Jenny HaglindSå lagom jag producerat mitt intro så hittade jag Jenny. Så sagt och gjort så sa vi att nu kör vi 🙂 Ska sanningen fram så har vi inte ens träffats än, men vi utgår från gemensamt intresse och olika bakgrundskunskaper och jag är säker på att det blir en galet bra helhet. Mer om Jenny kan ni läsa i morron då hon kommer göra ett gästinlägg här på bloggen. (och mitt första intro kommer raderas för att göra omstart på ett bättre sätt)

Gäster vore ju en piff

Visst vore det kul med gäster. Det piffar ju upp det hela ganska många grader. Så visst har vi som mål att ha med några. Redan har en profil inom kryptovärlden tackat ja och vi hoppas på fler. Sen gissar jag det nog även kommer gäster med som inte är några stora profilnamn inom branschen men dessa personer är nog så viktiga för genom dessa hoppas vi skapa intresse som speglar oss ”vanliga Svenssons”.

Med hopp om tålamod 😉

Som ny så stapplar man runt lite och famlar lite i mörkret. Men vågar man inte kasta sig ut så kommer man väl ångra det. Så jag hoppas ni som lyssnar har lite tålamod och vår största förhoppning är att ni får till er lite av varje på ett lättsamt sätt. Det är vår tanke. Om du känner att du inte ”fattar” krypto som vill vi du ska förstå.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.