Min medverkan i podd – ett sätt att förenkla så alla kan förstå krypto

Min medverkan i podd - ett sätt att förenkla så alla kan förstå krypto

Igår kom avsnittet ut där jag medverkar i The Possibility Pod av Anna S Pilotti. I avsnittet fick jag chansen att berätta lite om mig själv men framförallt om krypto, varför jag blev intresserad. Ett av mina mål är att göra det lättförståeligt för andra. Det är en utmaning i sig, men samtidigt en kul utmaning. 

Varför sa jag inte det, eller det – istället?

Så är det alltid eller hur 🙂 När man grottar ner sig i något så finns det mycket att berätta och inte alltid kommer det ut som man tänkt eller vill. Men jag hoppas andra kommer få nån insikt, lite mer input och en aningens mer förståelse när det kommer till krypto – med hopp om att man vill veta mera.

Sen kan tilläggas det var första gången jag medverkade i en podd och spontant tyckte jag det var jättekul. Givetvis lite ”nervigt” men kul. Något jag gärna gör igen.

Podden finns att lyssna på aCast

Om du har en stund över, tar en promenad, ligger i hängmattan eller klipper gräset så lyssna gärna och återkom med feedback, något jag skulle tycka vara superskoj. Anna med. Här hittar ni avsnittet.

Fler poddavsnitt?

Det finns tankar och lösa planer på att göra fler avsnitt kring krypto i samarbete med Anna. Vi får se vart det landar. Personligen tycker jag att ämnet krypto bör få mer utrymme. Anledningen till det grundar sig i att det kommer bli en stor del av vårt liv. Inte i morron och kanske inte heller om ett år, men kanske om 5-10 år.

Det handlar inte endast om pengar, investeringar och teknik. Blockchain tekniken kommer hjälpa oss på ett flertal sätt. Något vi säkerligen kommer in på om eller när fler avsnitt poppar upp.

The Possibility Pod

Anna har som mål att intervjua olika okända människor över hela världen. Hon vill med sin podd inspirera andra. Vi vet ju att vi alla bär på en historia eller flera. Så håll utkik på hennes podd. Anna är en svenska bosatt i Italien. Jag skulle säga att hon är en driven, nyfiken person med karaktär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.