Kort om mig

Helt otippat ”ramlade” jag in i världen kring kryptovaluta av olika anledningar. Jag kände att nu är det dags och sätta sig in i det här, helt enkelt för att jag ville förstå. Men det var lättare sagt än gjort! Man kan helt enkelt inte bara läsa en bok, skriva ett prov och sen är man klar! Tyvärr. Många använder uttrycket: ”A rabbit hole” när det kommer till kunskap. Man blir aldrig klar. Desto roligare!

Personligen ser jag ser stor potential i att bidra med kunskapen om krypto, blockchain och allt som rör området, genom utbildningsmaterial, föreläsningar, etc. Vi befinner oss i ett paradigmskifte, något som kommer vara vår vardag om några år.    

Ett sätt för mig var att skriva om det – mest för att jag själv ville förstå och hitta röda trådar i helheten. Efter ett tag tänkte jag att fler kanske kan ha nytta av det? Därför kom den här bloggen till, inklusive vissa omvägar. Utöver det investerade jag i utbildning i området, och hittade – Blockchain Deep Fundamentals – genom Ivan On Tech Academy.

Sagt och gjort drog jag även igång en podd – Kryptosnack med Jenny, då vi delar samma intresse och utöver det kompletterar vi varann väldigt bra. Läs mer på kryptosnack.nu och lyssna på vår podd på Podcaster, Acast, Spotify, Podbean, eller via vår hemsida eller på den här sidan 🙂 

Jag är inget teknikfreak eller programmerare (än), vilket inte heller krävs, jag vill visa på att alla som har intresse (även om det är litet) kan ta till sig kunskap i ämnet, även om det är komlext.

För att ta mig till ytterligare en nivå i området har jag anmält mig till en kurs i Smart Contract Programming.

En annan aspekt är att när jag letat information i ämnet så finns det oerhört mycket på engelska. Givetvis en hel del och mer och mer på svenska. Så därför blev det som det blev. Allt på svenska! Med hopp om överseende för att vissa saker inte är optimala att översätta… 

OBS! Jag är inget proffs på kryptovalutor och jag är som sagt ingen programmerare, etc. Målet med den här bloggen är att andra liksom jag – en helt vanlig ”Svensson” ska kunna förstå komplexiteten i ämnet.

För övrigt: 
Jag har främst jobbat som grafisk formgivare, älskar fortfarande att kreera och gör små uppdrag ibland. 
Jag är utbildad lärare.
Jag är utbildad i webdesign.
Och så målar jag en del
Sen kan man kanske kalla mig kreativ, nyfiken, öppen, driven överlevnadskonstnär som gör lite av varje. 
Kort summerat så är jag en helt vanlig ”Svensson”, mamma och framåt deltidsentreprenör.