Premiär för Kryptosnack idag!

Premiär för Kryptosnack!

Vårt första poddavsnitt ligger nu ute. Nu kan man lyssna på Kryptosnack med oss – mig och Jenny på både Acast och Podcaster/Itunes. Att vi vi fick till det här på en vecka känns helt otroligt med facit i hand. 

Från tanke till handling på en vecka

För en vecka sen började vi prata om att göra podd tillsammans! Sagt och gjort så bestämde vi tid och plats, sen spelade vi in första avsnittet. Jag hade gått och grunnat på att starta en podd som komplement till bloggen, vissa vill ju lyssna och andra vill ju läsa. Så varför inte tänkte jag, jag kör. Spelade in ett intro på egen hand.

Man börjar ju där man är, så husvagnen fick bli vår ”studio”. Allt är möjligt.

Det är roligare om man är två

Så är det ju. Framförallt för lyssnaren. Att vara två gör det hela mer dynamiskt. Så Jenny nämnde att hon skulle vilja köra podd. Så då var det givet att fråga om vi kunde göra det tillsammans. Så jag tog bort mitt avsnitt och så började vi om på nytt och nu ligger det ute 🙂

Från att vi inte hade en aning om hur man gör till att producera ett program har varit en resa i sig. Nummer ett är ju att man vill få till bra ljud. Nummer två var att få till ett bra innehåll. Vi vill ju att ni som lyssnar ska få ut något av det såklart! Och så vill vi ju att ni lyssnar på nästa och nästa och nästa avsnitt.

Det vi spontant känner så här i efterhand, är att ”ha överseende” med vår nervositet. Vi känner själva det kommer bli bättre och bättre. 🙂

Vem vänder sig podden till?

Vår podd vänder sig till oss ”vanliga” (som Jenny och jag) som vill förstå vad krypto är och allt inom området. Vårt mål är att förklara så enkelt och förståeligt som möjligt. Vi vill bidra till att göra krypto mainstream, då vi är säkra på att det kommer förändra vårt samhälle på flertalet sätt. Det handlar inte bara om krypto, spekulation och pengar – utan om så oerhört mycket mer.

Gäster?

Vi var fräcka och började bjuda in gäster redan innan!! Några har tackat ja, något vi är superglada över. Vi kommer inte ha gäster i varje program utan lite då och då. Det kommer bli gäster som du och jag – helt vanliga personer som vill förstå allting kring krypto. Sen några gäster som är profiler inom området.

Tyck till och subscriba’ dig

Självklart vill vi vet vad ni tycker, om ni har frågor – ställ dem. Tycker du det är givande så dela gärna. Med feedback kan man bara bli bättre. Något vi vill bli.

Lyssna på första avsnittet med Kryptosnack och tyck gärna till, klicka på subscribe så får du en notis när nästa avsnitt är ute. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.