Skäms på mig! Jag hamnade hemma på Gotland!

Skäms på mig! Jag hamnade hemma på Gotland!

Oj, tiden har gått galet fort och jag skäms en aning för att jag inte fyllt på här på bloggen. Till den allra sannaste sanningen har det senaste tiden varit fokus på podden som jag och Jenny startade midsommarhelgen. Sen kom det en laborerande sommar, med provjobb, nytt jobb och extrajobb. Utöver det en (kanske välbehövlig) semester hemma på Gotland. Nåväl. Nu är jag tillbaka.

Kryptosnack – vår podd

Sagt och gjort, från det att vi bestämde oss hade vi ett 1:a avsnitt uppe i etern efter en vecka… Sen har det rullat på. Har man lovat ett avsnitt varannan vecka, så blir det också ett avsnitt varannan vecka. Så är det. Uppå det la vi till ett extra avsnitt, för vi ville inte att ni skulle bli uttråkade. 😉

Idag spelade vi in avsnitt nr 5!!! Och om jag får säga det personligen så tycker jag vi bara blir bättre och bättre. Vi börjar hitta formen och varann som personer. Jag tycker vi kompletterar varandra bra, så med det sagt, så kommer det bara bli bättre och bättre.

Semester är underskattat..

Förra året hade jag knappt någon semester pga olika skäl. Men i år fick jag fyra veckor. De två första spenderade vi a’la camping hemma på Gotland, min hemö. Vi kunde inte ha fått bättre väder, sagolikt. Blå himmel från start till mål. Ofattbart.

Förvisso är jag lite… trött på värmen, men det är oerhört dumt att klaga.

Med facit från förra sommaren så har jag insett att det inte är så dumt med semester några veckor per år – gärna i rad. För att landa, reflektera och gå vidare.

För drygt ett halvår sen startade jag den här bloggen – något jag är glad över och känner att jag är rätt stolt över mig själv, nu så här den 1 augusti! Och sen uppå det hittade jag och Jenny varann längs med vägen och starta en podd som komplement! Personligen känner jag att det kommer bli oerhört kul längs med vägen. Den har precis bara börjat.

Vi fick en förfrågan att vara med på ett blockchainevent och prata krypto och blockkedja. Vi var båda rätt paffa på ett positivt sätt och givetvis glada för frågan. Tyvärr kunde ingen av oss just den dagen, men vi hoppas det inte var sista gången vi fick frågan. 🙂

Medverkan i flera poddar

Utöver det fick vi frågan att medverka i annan podd – Det goda livet med Investeringsakademin. Klart vi tackade ja, så nästa vecka spelar vi in det.

Utöver det kommer vi sannolikt medverka någon eller några gånger i The Possibility Podd med Anna Pilotti. Så man kan säga att det rullar på!

Sist men inte minst, närmar sig hösten och då ska vi spela in poddavsnitt med vår första gäst – Tove Andersson som driver Kryptogäris på Facebook. Det ser vi fram emot.

Blir det fler blogginlägg eller?

Självklart! Det blev bara mycket samtidigt som jobb, extrajobb, podd, mm. Men givetvis kommer fler inlägg om kryptovärlden. Något jag ser fram emot personligen.

Sist men inte minst hoppas jag du lyssnat på vår nystartade podd liksom håller utkik efter fler inlägg här 🙂

Hoppas vi hörs 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.