Totte Löfström gästar Kryptosnack

Totte-Löfström-Gästar Kryptosnack

Som sista avsnitt för i år gästas vi i podden av Totte Löfström, VD för Trijo News.  Det blev ett toppenavsnitt kring året som varit och vad han tror nästa år bjuder på. Utöver det kom vi in på bankernas agerande, om man ens vågar prata om krypto längre, samt även hans driv. 

Totte är en driven person med många projekt på gång. En klok person med båda fötterna på jorden – är hur jag uppfattar han. Givetvis kom vi även in på hans tid på Nyheter 24, hur han kom in i kryptovärlden och hur intresset som väcktes vid start har resulterat i webbtidningen Trijo News och Trijo Exchange. Hur resan varit längs med vägen att starta en exchange.

Givetvis kom vi även in på de böcker han skrivit, bland annat ”Så blir du rik på bitcoin” av Totte och Christian Ploog. En bok de skrev under den varmaste sommaren (2018) på några veckor. Researchen var gjord sedan tidigare.

Vi kommer även in på bankernas förfarande och Totte ger sin syn på varför de agerar som de gör.

Podden finns att lyssna på där poddar finns. Enjoy.

 

Fler spännande intervjuer kan du snart lyssna på i podden, med start 2020 – tills dess önskar jag dig ett härligt avslut på året och ett glatt Nytt år och decennium.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.